Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak için bu sezon transferlerine hız kesmeden devam eden Yıldızspor 45 FK teknik direktörlük için Furkan Şapçı ile anlaştı. 


İmza töreni düzenlendi

Geçtiğimiz  sezon BAL’da mücadele eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Yıldızspor’u tekrardan BAL’a çıkarmak için mücadele edeceğini söyleyen yeni teknik direktör için Furkan Şapçı ile resmi sözleşme imzaladı. Yıldızspor ailesine geri döndüğünü açıklayan Furkan Şapçı, transferlerin ise önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Akhisarlı kızlar Türkiye şampiyonu Akhisarlı kızlar Türkiye şampiyonu

Yıldızspor 45 Fk’nın Teknik Direktörü Belli Oldu (3)

Teknik direktör Furkan Şapçı,

“Aileme geri döndüm. Bal Ligi, Süper Amatör ve alt yaş gruplarında görevler aldığım bir kulüpte yeniden olmak mutluluk verici. Başkanımız Erhan Yıldız ve Sportif Direktörümüz Bülent Gökkaya’ya teşekkür ediyorum. Genç isimlerimizin ağırlıklı olduğu bir kadromuzla Süper Amatör Küme’de başarılı olmak istiyoruz. Transfer sürecimizi başlattık ve kısa zamanda aramıza katılacak isimleri gün gün sizlerle paylaşacağız. Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e taşımayı arzu ediyoruz” dedi.

Yıldızspor 45 Fk’nın Teknik Direktörü Belli Oldu (2)

"Bu sene mütevazi bir kadromuz olacak"

İmza törenine katılan Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, bu sene tekrardan Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istediklerini söyleyerek;


 “Furkan hocamızı yakinen tanıyoruz. Kulübümüze altyapısından A takımına kadar hakim bir isim. Birlik beraberlik kapsamında inşallah geçen sene veda ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig’e yeniden döneceğiz. Bu sene mütevazi bir kadromuz olacak. Altyapımızdan genç isimleri de takımımıza kazandıracağız. Bu anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
 

Yıldızspor 45 Fk’nın Teknik Direktörü Belli Oldu (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM