Manisa’nın sevilen iş insanı ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, kendi memleketinin takımı olan Şiranspor’a bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği için destek oldu.

Gümüşhane Üniversite’sinin haklarını devralan Şiranspor bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak  kazandı. Başkan Yıldız, memleketi Trabzon’un takımı olan Şiranspor Futbol  Kulübüne başarılar diledi. 

Yıldızspor’un Başkanı’ndan Şiranspor’a Destek   (3)

"Şiranspor herkesin beğendiği bir takım olacaktır"

2024-2025sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Şiranspor ,Gümüşhane’yi temsil edecek. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, memleketinin takımı Şiranspor’a yeni sezonda başarılar dileyerek;

 “Memleketimizin takımlarının her daim yanındayız. Şiranspor Futbol Kulübü’nü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bizlerde elimizden geldiğince kulübümüze destekte bulunuyoruz. Gümüşhaneli hemşehrilerimizin de bu takıma sahip çıkacağına inanıyoruz. Şiranspor’u 3.Lig’de görmek bizleri mutlu eder. Bölgesel Amatör Lig’de yönetimi, teknik heyeti, oyuncuları ve taraftarlarıyla birlikte Şiranspor herkesin beğendiği bir takım olacaktır. 2024-2025 sezonunda Şiranspor Futbol Kulübü’ne Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diliyorum” dedi. 

Yıldızspor’un Başkanı’ndan Şiranspor’a Destek   (2)

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı! Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı!


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU