Yıldızspor Futbol Yaz Okulu’nun 1’inci dönemi Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde velilerin katılımıyla yapılan etkinlik ile sona erdi. 1’inci dönemin tamamlanmasının ardından 2’inci etap için çalışlar hız kemeden 6 Ağustos Salı günü devam edecek.

Yıldızspor Futbol Yaz Okulu’nun 1’Inci Dönemi Bitti (5)

Yaz boyunca futbol alt yapısında yer alan ve spor yapan sporcular için dönem sonunda sürpriz yapıldı. Düzenlenen etkinlikte sporcular aileleri ile birlikte vakit geçirerek spor yaptılar.

Yıldızspor Futbol Yaz Okulu’nun 1’Inci Dönemi Bitti (4)

Manisalı sporcu vücut geliştirmede Türkiye şampiyonu oldu Manisalı sporcu vücut geliştirmede Türkiye şampiyonu oldu

"Yeni döneme çok talep var buda bizim alt yapı olarak yüzümüzü güldürüyor"

Manisa Yıldız Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, çocukların spora ilk adımı attığını belirterek;

“Heyecanlı başladığımız birinci dönemi tamamladık. Spora ilk adımı attılar. Bizi tercih ettikleri için tüm anne babalara teşekkür ediyoruz. Onların son gün katılım göstermeleri bizleri mutlu etti. Çocuklarımızla hep birlikte keyifli bir an yaşadık. Bu arada ikinci dönem kayıtlarımız devam ediyor. Çalışmalara Ağustos ayı ile başlayacağız. Yeni döneme çok talep var buda bizim alt yapı olarak yüzümüzü güldürüyor. Yeni gelen her öğrenci yeni bir yetenek olabiliyor ve içlerinden ilk dönem 4-5 tane öğrencimizi keşfettik. Futbol okullarımızda ve altyapımızda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" ifadelerini kullandı.

Yıldızspor Futbol Yaz Okulu’nun 1’Inci Dönemi Bitti (3)

Yıldızspor Futbol Yaz Okulu’nun 1’Inci Dönemi Bitti (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR