Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün düzenlediği yaz futbol okulu ile Manisalı çocuklar bu yazı dolu dolu geçiriyor. Çocukların yaz tatilinin aktif bir  şekilde geçmesini amaçlayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün yaz futbol okulları 2’nci dönemi 5 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. 

Yıldızspor’da Ikinci Dönem Başlıyor (5)

7-13 yaş grup aralığındaki çocukların katılabildiği Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Yaz Okulu, ilk dönemin bitmesinin ardından neredeyse hiç ara vermeden 5 Ağustos Pazartesi günü 2’nci döneme başlayacak. İlk dönemde oldukça yoğun bir katılımı olan kırmızı-siyahlılar, 2’nci dönem içinde aynı yoğunlukta bir katılım beklediklerini  açıklayarak döneme iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. 

Yıldızspor’da Ikinci Dönem Başlıyor (3)

Ayşe Begüm Onbaşı Büyükşehir ile anlaştı Ayşe Begüm Onbaşı Büyükşehir ile anlaştı


“Yıldızspor 45 Futbol Kulübü altyapıda Manisa’nın önemli lokomotiflerinden”

Velilerin ilgilerinden dolayı teşekkür eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan,  bu dönem içinde yoğun katılım beklediklerini ifade ederek;


“Velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kulübümüze gösterdikleri yakınlıkla ilk dönemi çok keyifli geçirdik. 5 Ağustos’ta başlayacak ikinci dönem için kayıtlarımız sürüyor. Kulübümüze çocuklarını kayıt ettirmek isteyen velilerimiz 05314097311 numaralı telefonumuzdan bilgi alabilir, kulüp binamıza gelip iletişime geçebilirler. İkinci dönemde de 2011 ve 2017 yılları arası doğumlu çocuklarımızı kulübümüze bekliyoruz. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Antrenörlerimiz eşliğinde yine sporcularımızla dolu bir süreç geçireceğiz. Bu dönemde de yaş gruplarında forma giyen oyuncuları izlemeye devam edeceğiz. Aralarında yetenekli gördüğümüz isimleri yarışmacı takımlarımıza kaydıracağız. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü altyapıda Manisa’nın önemli lokomotiflerinden. Her geçen gün bu aileye katılım artıyor. Tüm Manisalıları Yıldız Spor Kulübü ailesine katılmaları için bekliyoruz” dedi.

Yıldızspor’da Ikinci Dönem Başlıyor (2)

Yıldızspor’da Ikinci Dönem Başlıyor (1)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM