Okulların açılmasına 1 hafta kala, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün düzenlediği Yaz Futbol Okulu tamamlandı. Yaz tatilinin başından itibaren hayata geçen Yaz Futbol Okulu, Manisalı çocukların tatillerini daha verimli ve mutlu geçirmelerini sağladı.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Futbol Okulu’nu keyifle tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Altyapı Antrenörleri eşliğinde yaz aylarını spor yaparak geçiren sporcular, hem spora hem de eğlenceye doydular. Genç sporcular dolu bir tatil dönemini geride bırakmanın sevinici yaşadılar.

Yıldızspor’da Yaz Futbol Okulu Tamamlandı, Sırada Kış Okulu Var! (6)

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler

“Çocuklarımızı kış döneminde de kulübümüze bekliyoruz”

Kış döneminde de aynı hassasiyet ile devam edeceklerini vurgulayan, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya,

 “Yaz spor okulumuza katılım gösteren tüm çocuklarımızı kutluyorum. Yıllardır Başkanımız Erhan Yıldız’ın destekleriyle bir oluşum içinde olan kulübümüz. Kurumsal bir yapıda tüm yaş gruplarında faaliyet gösteren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ailesine çocuklarını emanet eden velilerimize ve Altyapı Koordinatörümüz Turhan Özkan’a, altyapımızda görev yapan tüm Antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Kış döneminde de aynı hassasiyetle çalışmalarımız devam edecek. Arkadaşlarıyla birbirinden güzel anılar biriktiren çocuklarımızı kış döneminde de kulübümüze bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Yıldızspor’da Yaz Futbol Okulu Tamamlandı, Sırada Kış Okulu Var! (5)

Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan’da dolu dolu bir tatil dönemi geçirdiklerini ifade ederek;

 “Her yıl bu heyecanımıza birçok sporcumuz ortak oluyor. Bu yılda dolu dolu bir tatil dönemi geçirdik. Kış döneminde bizlerle olmak isteyen sporcularımızla yolumuza devam edeceğiz. Yıldızspor ailesi olarak tüm velilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

Yıldızspor’da Yaz Futbol Okulu Tamamlandı, Sırada Kış Okulu Var! (4)

Yıldızspor’da Yaz Futbol Okulu Tamamlandı, Sırada Kış Okulu Var! (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM