Spor sever gençler Hentbol Kursunda buluşuyor Spor sever gençler Hentbol Kursunda buluşuyor

Pazar günü Balıkesir'de son 16 turunda Selvilitepe Kulübü ile karşılaşacak olan  Yıldızspor 45 FK U11 Takımı, bu sezon oldukça yoğun bir program geçirdi.  Selvitepe Kulübü ile karşılaşarak müsabakadan galip gelmekisteyen Yıldızspor'un hedefi adını finale yazdırmak.

Pazar Günü Balıkesir'de Son 16 Turunda Selvilitep (1)

Yoğun geçen sezonunardındanBalıkesir'e giderek sezonu orada tamamlayacak olan Manisa temsilcisi, Junior Champions League’ni ikinci sırada tamamlayarak ,son 16 turuna adını yazdırmayı başaran ekip pazar günüSelvitepe Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlı ekip rakibini yenerekçeyrek finale yükselmeyei hedefliyor. Yıldızspor son 16 turunda Selvilitepe’yi mağlup etmesi durumunda çeyrek finalde Ayto Cüneyt Doğruer – Didimgücü maçının galibi ile eşleşecek.  

Pazar Günü Balıkesir'de Son 16 Turunda Selvilitep (4)

"Adım adım ilerleyeceğiz"

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Antrenörü Yağız Yıldırım, sezonu çok verimli geçirdiklerini aktararak

, “Artık son aşamaya geldik. Yerel Lig ve sonrası Junior Champions League maçları ve de Altınordu tarafından düzenlenen Felsefe Kardeşliği maçlarıyla dolu dolu bir maç trafiği yaşadık. Oyuncularımın gelişiminden çok memnunum. Play-Off maçlarında hedefimiz finale kalıp, şampiyonluk yaşamak. Kupayla sezonu taçlandırmayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü yoğun bir maç programı yaşayabiliriz. Önceliğimiz son 16 turunda Selvilitepe’yi geçmek. Adım adım ilerleyeceğiz. Manisa’ya kupayla dönmeyi arzuluyoruz” dedi.

Pazar Günü Balıkesir'de Son 16 Turunda Selvilitep (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR