Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 16’ncısı gerçekleşen Ulusal Spor Ödülleri’nde, Manisa’da spora ve sporcuya yönelik destekleri ve bu alandaki yatırımları ile ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. 

Kırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri'nde, bu yıl 2023'ün en başarılı isimleri belli oldu.

Sunuculuğunu TRT’nin eski spor spikeri Güven Göktaş'ın yaptığı program Kırıkkale İl Müftülüğü Külliyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende; “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı”, “Yılın İl Belediye Başkanı”, “Yılın Spor Yöneticisi”, “Yılın Federasyon Başkanı”, “Yılın Kulüp Başkanı”, “Örnek Davranış Ödülü”, “Yılın Sporcusu”, “Yılın Basketbol Antrenörü”, “Yılın Erkek Spor Spikeri”, “Yılın Spor Programı”, “Yılın Kadın Spor Spikeri”, “Yılın Spor Programı”, “Yılın Medya İnsanı”, “Yılın TV Spor Müdürü” ve “Yılın Futbol Programı” olmak üzere 16 kategoride jüri üyelerince belirlenen isimlere ödülleri takdim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e jüri tarafından layık görülen ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülünü, Başkan Ergün adına Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz aldı.

‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülünü alan Cengiz Ergün’e Manisalı vatandaşların tepkisi sert oldu.

Manisalı vatandaşlar ödüle layık görülen Cengiz Ergün’e sosyal medyadan şu yorumda bulundular:

 “Geçen hafta ilk 4’e giremedi diye haber yap. Kim seçiyor bunları.  Yalanınızı Mart’ta seçimlerde göreceğiz birinciyi”, ““Bu seçenler Manisa diye Paris’i gösteriyorlardır. Bir gelsinler Manisa merkeze görsünler. Her yer pislik içinde. Çarşı içi köpekten geçilmiyor. Kaldırımlar leş gibi kırık bozuk. Bu seçenlerin gözleri bozuk herhalde”, “Zeytin yağlı haber bu. Yalan bence. En kötü yönetilen belediye anlayın siz bu yazıyı”, “Vaşsşssssss yalanınızı yiyeyim be nasıl oluyor acaba”, “Kırıkkale Gücü Spor kulübü yapmış seçimi”, “Kim seçmiş acaba, Afrika'daki bir kabile falan mı”, “Akgedik çamur içiyor. Buna mı ödül vermişler yazık etmişler”, “Oylama yurt dışında yapıldı galiba”, “Yalannnnnnnm”, “Neyin başarısı acaba.”

Turgutlu Belediye Meclisinde 13 madde karara bağlandı Turgutlu Belediye Meclisinde 13 madde karara bağlandı

Kaynak: Canan Sürgit