Yeni sezona yeni hedeflerle başlayan Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Melih Serhat İştar ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya ile futbolcu Melih Serhat İştar katıldı. 20 yaşındaki oyuncu bu sezon başarılı olup, Yıldızspor’u üst lige taşımayı arzuladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de kırmızı-siyahlı formasıyla 10 maça çıkan, 20 yaşındaki Melih, Altınordu ve Göztepe altyapılarında forma giydi. Bergama Belediyespor formasıyla da 3.Lig ve Türkiye Kupası deneyimi yaşayan yeni transfer, yeniden Yıldızspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi.

“Yeniden hak edilen yere dönmeyi arzuluyoruz”

Yeniden hak edilen yere dönmeyi arzuluyoruz diyen İştar yaptığı açıklamada,

O ilçeye halı saha yapıldı O ilçeye halı saha yapıldı

“Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de keyifle formasını giydiğim Yıldızspor’a dönmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Sportif Direktörümüz Bülent Gökkaya ile yaptığım görüşmelerin ardından hiçbir tereddüt yaşamadım. Çünkü burada futbolu çok seven bir başkanımız var. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geçen sezon yaşadığımız üzüntüyü, inşallah bu sezon mutlu sonla tamamlayacağız. Yeniden hak edilen yere dönmeyi arzuluyoruz” dedi.

Melih Serhat İştar (1)

“Süper Amatör Küme’de çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum”

Süper Amatör Küme’de çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum ifadesinde bulunan Gökkaya ise,

“Biz bildiğimiz ve güvendiğimiz isimlerle yola çıkmak istiyoruz. Bundan öncede imza attırdığımız bazı isimler, bu kulübün formasını giydiler. Melih İştar da bunlardan bir tanesi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında kulübümüze dahil olmuştu. Onun Süper Amatör Küme’de çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum. İki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU