Sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni projelere imza atan belediye, üç farklı koro oluşturacak: Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Müziği Korosu. Bu korolar, önümüzdeki aylarda sahne alarak müzikseverlerle buluşacak.

Çocuk korosu başvuruları başladı

10-15 yaş arası çocuklardan oluşacak Çocuk Korosu’na katılmak isteyen minik yetenekler için başvurular başladı. Çocukların, velileriyle birlikte Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen başvurarak, 18 Eylül Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Manisa’nın bitmeyen çilesi! Otobüs sorunu Manisa’nın bitmeyen çilesi! Otobüs sorunu

Türk halk müziği korosu katılımcılarını bekliyor

Türk Halk Müziği Korosu’nun şefliğini Mustafa Kılınç yapacak. Koroya katılmak isteyen müzikseverler, 27 Eylül Cuma gününe kadar Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler.

Türk müziği korosu için son başvuru 18 Eylül

Şef Oya İzci yönetiminde oluşturulacak Türk Müziği Korosu da başvuruları kabul etmeye başladı. Koroya katılmak isteyenler, 18 Eylül’e kadar Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilirler. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi alabilirler.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu projeyle amaçlarının Yunusemre’de sanatsal etkinlikleri yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, koroların önümüzdeki aylarda sahne alarak halka müzik ziyafeti sunacaklarını ifade etti.

Muhabir: ELİF YILDIRIM