Soma’da yemek yarışması düzenlendi Soma’da yemek yarışması düzenlendi

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ‘Gündüzleri siz dolaşılmayan Yunusemre’yi  beraber hayata geçireceklerini söyleyerek, belediye bünyesinde bulunan istihdam ofisi aracılığıyla iş arayan vatandaşlar ile işverenleri bir araya getiriyor.

Yunusemre Belediyesi'nden Iş Arayanlar Için Yeni Proje (4)

İşveren ve iş arayanlar bi araya geldi

Sosyal Belediyeciliğe önem veren Yunusemre Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan İstihdam ofisi aracılığıyla işveren ve iş  arayan vatandaşları bir araya getiriyor.  Bu çalışma kapsamında Yunusemre Belediyesi Bünyesinde bulunan Encümen Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda iş arayan vatandaşlar ve işverenler bir araya geldi. Toplantılar üreten Yunusemre’ye önemli katkı sunmakla beraber Yunusemre’deki işsizlik oranını da düşürüyor. Encümen Salonu’nda yapılan toplantıya, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Kartons Ambalaj Anonim Şirketi yetkilisi Serap Haktanır ve iş arayan vatandaşlar katıldı.

Yunusemre Belediyesi'nden Iş Arayanlar Için Yeni Proje (2)

"Mutlu Yunusemre için halkımızın mutluluğuna öncelik vermeye devam edeceğiz"

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, halkın sorumlarını önemsediğini ve çözüm için çalıştıklarını belirterek;


 “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın sorunlarını önemsiyor, ve çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. İlk günden bu yana halkımızın bizden en önemli isteklerinin başında iş geliyordu. Bizim bir sloganımız var. ‘Gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan Yunusemre’yi hep birlikte yaratacağız.’ İşsizliğin olmadığı, çocukların mutlu olduğu, evlerde tencerelerin kaynadığı bir Yunusemre için istihdam ofisimiz de önemli bir görevi yerine getiriyor. Mutlu Yunusemre için halkımızın mutluluğuna öncelik vermeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Yunusemre Belediyesi'nden Iş Arayanlar Için Yeni Proje (1)


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU