Yunusemre Belediyespor, futbol altyapısında sezonu başarı bir şekilde geride bıraktı.

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Futbol İl Birinciliği'nde mücadele eden Mavi Beyazlılar, her iki kategoride de il şampiyonu oldu.

Yunusemre Belediyespor Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor (5)

Mavi Beyazlılar, kategorinin birinde il ikincisi olurken diğer kategoride ise il dördüncüsü oldu. 2008 yaş grubu futbol takımı, mücadele ettiği U16 Ligi'nde il şampiyonu olurken bir yaş küçüklerin mücadele ettiği U17 Ligi'nde ise final grubuna kalarak il dördüncülüğünü elde etti.

Yunusemre Belediyespor Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor (3)

Golbol Kadın Milli Takımı, Paralimpik Oyunları'nda finale yükseldi Golbol Kadın Milli Takımı, Paralimpik Oyunları'nda finale yükseldi

Yunusemre Belediyespor U16 Takımı olarak Kütahya'da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'yı başarıyla temsil etti. U16 grubun finaline kadar yükseldi ve finalde Bursa ekibi Çamlıcaspor'a penaltılarda kaybederek bir üst tur çıkmayı elinden kaçırdı.

Yunusemre Belediyespor U17 Ligi’nde 2009 yaş grubu takımı da il şampiyonu olarak Manisa'yı Kütahya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederken U11 Ligi'nde final oynama başarısını göstererek il ikinciliği elde etti.

Yunusemre Belediyespor Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor (4)

2023 - 2024 Sezonu'nu iyi geçiren Mavi-Beyazlı kulübün genç yetenekleri, çok sayıda profesyonel takımın ilgisini çekmiş oldu. Başarı bir sezonu geride bırakan Kulüp Başkanı Bülent Kanik, yeni yeteneklerin futbola kazandırılacağına dair açıklamalarda bulundu.

Yunusemre Belediyespor Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR