Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 19 Temmuz Cuma günü GDZelektrik tarafından planlı olarak 3 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 19 Temmuz Cuma günü GDZelektrik tarafından  Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniye 3 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecekolan elektrik kesintilerinden 10 farklı mahalle etkilenecek.

Yunusemre'deki kesintiler

Yunusemre'de bugün (19 Temmuz Cuma) meydana gelecek olan 4 farklı elektrik kesintileri yaklaşık 6 saatlik bi kesintiye yol açacak. GDZelektrik tarafından planlı bir şekilde meydanagelecek olan elektrik kesintilerinden en çok Sarma ve Üçpınar  mahalleleri etkilenecek. 

Yunusemre'deki ilk kesinti

Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı

Yunusemre'd bugün meydana gelecekolan elektrik kesintilerinin ilki bir mahalle de etkili olacak. Saat 09.00'da başlayacak olan elektrik kesintisisaat 15.00'e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bi elektirk kesintisi yaşanması planlanıyor. Kesinti id'si 3121973 olan elektrik kesintisinden etkilenecek yerler nereleri? İşte Yunusemredeki ilk kesintiden etkilenecek yerler;

  • Sarma ( Sarma Köyü İç Yolu KALEKÖY SARMA )

Yunusemre'deki ikinci kesinti

Yunusemre'de bugün meydnagelecekolan elektrik kesintilerinin ikinciside bir mahalle de etkili olacak. Meydana gelecekolan elektrik kesintisi saat 07.00'de başlayacak ve saat 13.00'e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir elektrikkesintisi yaşanması planlanırken kesintiden Üçpınar mahallesi etkilenecek.  

Yunusemre'deki son kesinti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan son elektrik kesintisi ilçede en çok yerin etkileneceği kesinti olacak.   Saat 09.00'da başlayacak olan elektrik kesintisi saat 15.00'e kadar devam edecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintisi yaklaşık 6 saat sürecek. Kesinti id'si 3127927 olan elektrik kesintisinden 7 mahalle etkilenecek. Son kesintiden en çok Kozaklar, Maldan ve Küçükbelen mahalleleri etkilenecek. İlçedeki en çok yerin etkileneceği elektrik kesintisinden hangi yerler etkilenecek? İşte Yunusemre'deki son kesintiden etkilenecek yerler;

  • Kozaklar ( ARAZİ Kozaklar Köyü İç Yolu AKÇAKÖY KOZAKLAR KOZAKLAR kozaklar yolu )
  • Karakılıçlı
  • Osmancalı
  • Maldan ( Maldan Köyü İç Yolu ARAZİ MALDAN MALDAN MALDAN MALDAN Maldan Köyü İç Yolu Maldan Köyü İç Yolu Maldan Köyü İç Yolu )
  • Küçükbelen ( KÜÇÜKBELEN küçükbelen iç yolu )
  • İlyasçılar ( İlyasçılar Köyü İç Yolu )
  • Akçaköy ( AKÇAKÖY KOZAKLAR )
Muhabir: RESULENUR KANTAR