Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi, Barbaros, Muradiye ve Güzelyurt Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de katılarak özel öğrencilerin bayram coşkusuna ortak oldu. Başkan Çerçi, “Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılında Ecdadımızın canları pahasına emanet ettiği devletimizi ve cumhuriyetimizi her türlü fedakârlığı ortaya koyarak gelecek nesillere aktaracağız” dedi. Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren çocuk kültür sanat merkezlerinde eğitim gören çocuklar da şarkılar söyleyip, gösteriler yaparak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Sınıflarını süsleyen minikler, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Veliler de çocuklarının hazırladıkları gösterileri ilgiyle izledi.

0201

Kaynak: Canan Sürgit