Yunusemre’de üniversite öğrencileri ve mezunlara yönelik “Makine Öğrenmesinden Derin Öğrenmeye: Yapay Zeka Uygulamaları” eğitimi başlıyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Akademi tarafından düzenlenen eğitim kapsamında öğrenciler ve mezunlar yapay zeka alanında bilgi ve beceri kazanıyor. Bu eğitimler sayesinde öğrenciler geleceğe hazırlanıyor.

Yunusemre'de Yapay Zeka Uygulamaları' Eğitimi Başlıyor (5)

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Akademi tarafından, Yunusemre’de düzenlenen eğitim programı 22 Temmuz’da başlayıp 2 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

Manisa'dan Aydın'a atanan Işık için veda yemeği düzenlendi Manisa'dan Aydın'a atanan Işık için veda yemeği düzenlendi

Yunusemre'de Yapay Zeka Uygulamaları' Eğitimi Başlıyor (3)

"Yapay zeka alanında önemli ve etkili çalışmalara imza atarlar"

Uzun yıllardır yapay zeka alanında çalışan ve bu kursun eğitmeni Ozan Alptekin, yapay zekanın günümüzdeki en öne çıkan alan olduğunu söyleyerek;

“Yapay zeka, günümüzün öne çıkan alanlarından biridir. Sağlık, ulaşım, eğitim ve tarım başta olmak üzere birçok sektördeki etkileri gittikçe artacak. Geleceğin yapay zeka üzerine inşa edileceğini söylemek, sanırım daha doğru olur. Bizler de gençlerimizin bu alanda kendilerini geliştirip çağın gereksinimlerini karşılayabilmeleri için BTK Akademi bünyesinde ve Bilim Yunusemre'nin ev sahipliğinde bu eğitim programını başlattık. Umarım, bu eğitimde yetiştireceğimiz gençler, ülkemizde ve dünyada yapay zeka alanında önemli ve etkili çalışmalara imza atarlar" dedi.

Yunusemre'de Yapay Zeka Uygulamaları' Eğitimi Başlıyor (2)

Yunusemre'de Yapay Zeka Uygulamaları' Eğitimi Başlıyor (4)

Muhabir: RESULENUR KANTAR