Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezleri (YEGEM) kursları başladı. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan kurslar, ilçede 2 merkezde hizmet veriyor.  

Başkan Balaban’dan ziyaret

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yaz kurslarının başladığı YEGEM’in Tevfikiye Mahallesi’ndeki şubesini ziyaret etti. Hem öğrencilere hem de eğitim kadrosuna başarılar dileyan Balaban’a YEGEM Koordinatörü Devrim Esen, YEGEM Tevfikiye Müdürü Emre Esen ve öğretmenler eşlik etti. 

Yunusemre’de Yaz Kursları Başladı (2)

“Fiyatına sadece maliyetine bu kursları veriyoruz”

Başkan Balaban, eğitim hizmetini ülkenin geleceği olan öğrencilere kaliteli kaliteli bir şekilde sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ülkenin geleceği olan öğrencilere fırsat eşitliği sunduklarını ifade eden Balaban, 

 “YEGEM yaz kurslarımız başladı. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bu yaz kurslarında öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim alarak yaz tatilini en iyi şekilde değerlendireceklerini biliyoruz. Nitelikli bir eğitim kadrosuyla YEGEM şubelerimiz halkımıza hizmet veriyor. Dershane fiyatları çok maliyetli. Biz piyasanın 5’te 1 fiyatına sadece maliyetine bu kursları veriyoruz. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize fırsat eşitliği sunuyoruz. Emeği geçen müdürlerimize öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdiden yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.”  İfadelerine yer verdi.

Öte yandan, Tevfikiye ve Muradiye Mahallesi’nde hizmet veren YEGEM’lerdeki yaz kursları için kayıtların devam ettiği belirtildi.

Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi

Yunusemre’de Yaz Kursları Başladı (1)


 

Muhabir: RESULENUR KANTAR