Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, kadınların kişisel ihtiyaçları düşünülerek başlatılan ‘Her Kadın Güzeldir Projesi Yunusemreli kadınlar tarafından ilgi gördü.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde her mahallede başlatılan Her Kadın Güzeldir Projesi’nin bu haftaki durağı Osmanlıca Mahallesi oldu. Belediye ekipleri, mahallede yaşayan kadınlarla bir araya gelerek kuaför ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oldu.

Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Emine Özge Arslan, Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi Yunusemre Halk Eğitim Müdürlüğü’nden kurs öğretmenleri, belediye personeli, kursiyerler ve bölgede yaşayan kadınlar katıldı.

Yunusemreli Kadınlar Güzelleşiyor (3)

Proje kapsamında Osmancalı Mahallesi’nde 40, bu zamana kadar ise toplamda16 mahallede yaşayan 540 kadına kuaförlük hizmeti verildi. Kuaförlük hizmeti alan Yunusemreli kadınlar projeden duydukları memnuniyetini dile getirerek Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi Serap Balaban’a teşekkür etti. Kuaförlük hizmetine ulaşmakta güçlük çeken kadınlar için gerçekleştirilen proje kapsamında her hafta ilçenin belirli mahallelerinde kuaförlük hizmeti verilmeye devam edilecek.

Yunusemreli Kadınlar Güzelleşiyor (1)

Yunusemreli Kadınlar Güzelleşiyor (2)

Ahmetli ve Demirci dikkat! Elektrik kesintisi Ahmetli ve Demirci dikkat! Elektrik kesintisi

Muhabir: ELİF YILDIRIM