Polat çiftinin haklarında çıkan kara para  aklama iddiaların ardından, tutuklanmalarıyla birlikte başlayan olaylar sinsilesi devam ediyor. Polat çiftinden sonra Nihal Candan ve Bahar Candan'ın tutuklanmasıyla beraber gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişken Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaşım yapmış olduğu fotoğraf gündeme geldi ve fotoğrafta yer alan Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Alagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut gibi isimlere yurt dışı yasağı kondu. 

Haklarında 5 milyon dolar ile yurtdışına gittikleri ve oradan 11 ev satın aldıkları iddiaları üzerine Eylül Öztürk sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklamada  "Desem ki 'O öyle değil, böyle' inanacaklar mı? inanmayacaklar."  diyen Eylül Öztürk bu seferde yurt dışına çıkma yasağı ile ilgili konuştu.   

EYLÜL ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

Haklarında 5 milyon dolar ile yurtdışına gittikleri ve oradan 11 ev satın aldıkları iddia edilmişti. Eylül Öztürk Bu sefer yurt dışı yasağı ile iligli açıklamalarda bulundu. 
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eylül Öztürk;

 “Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım” ifadelerini kullandı.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

Yurt dışında yaşadığı için ne yapacağını bilmeyen Eylül Öztürk yaptığı bir sonraki paylaşımında;


"TABİ İFADE VERMEM GEREKİRSE"
Öztürk açıklamasının ardından ise;"Savcı isterse konsoloslukta da ifade verebiliyormuşum. Tabii ifade vermem gerekirse. Şu anda bir araştırma var ama bir ifade talebi olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yarın tekrar kontrol edilecekmiş. Süreci takip edeceğiz dedi. Bakalım süreç ne gösterecek. Ben de paylaşırım sizinle. “dedi.

Kaynak: Melis Bayram