Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor 30 Ağustos  Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı heyecanı Manisa’da çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor ortak turnuva düzenledi. 

Yuusemre'de Zafer Bayramı'nda Futbol Turnuvası Düzenlendi (6)

Turnuvaya 8 takım katıldı

Turnuva Evrenos Kasap Emin Kaçar Tesisleri'nde yapıldı. U10 yaş gruplarında yapılan turnuvaya 8 takım katıldı. 8 takımlı turnuvada Yunusemre Belediyespor birinci oldu. Turnuvada kürsiye çıkan diğer 2 takım ise Horozköyspor ve Barbarosspor oldu. Horozköyspor kürsüde ikinci olarak yer alırken, Barbarosspor üçüncü oldu. 

Yuusemre'de Zafer Bayramı'nda Futbol Turnuvası Düzenlendi (1)


Törende bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Bülent Kanik, turnuvanın çocukların gelişimine katkı sağladığını belirti. Kanik,  "Bağımsızlığımızı kazandığımız 30 Ağustos Zaferi'nin yıl dönümünde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Yuusemre'de Zafer Bayramı'nda Futbol Turnuvası Düzenlendi (4)


30 Ağustos Zafer Bayramı  etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvaya, Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Başkanvekili İsmail Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Cemil Uğur ve Horozköyspor Altyapı Sorumlusu Muhsin Karip tarafından takdim edildi.

Yuusemre'de Zafer Bayramı'nda Futbol Turnuvası Düzenlendi (2)

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM