İzmir’in Bergama ilçesinde bir operatör, iş makinesinin uçurumdan düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

İzmir’de özel bir firmaya ait Rüzgar Enerji Santrali (RES) şantiyesinde operatör olarak gören yapan V.M (47) dün akşam saat 17.00’de kullandığı iş makinesinin uçurumdan yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti.

Yüz Metrelik Uçurumdan Yuvarlanan Operatör Ölü Bulundu (3)

Yaşlı kadına tren çarptı Yaşlı kadına tren çarptı

100 metrelik  uçurumdan yuvarlandı

Olay V.M’nin ailesinin dün gece kendisine ulaşamamasından sonra ortaya çıktı. Telefonun çekmediği bölgede V.M’ye ulaşamayan ailesi diğer çalışanlara haber verdi. Haberi alan AFAD ekipleri saha çalışması yaparken,  greyderin 100 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandığını gördü. Manisa AFAD ekibi bugün saat 05.00’te İzmir AFAD ekibine çağrıda bulundu. Yapılan çağrıda İzmir’in Berrgama İlçesinde bulunan Ürkütler mahallesinde bulunan RES Şantiyesinde iş makinesinin uçurama yuvarlandığı ve kırıma uğradığı ifade edildi.

Yüz Metrelik Uçurumdan Yuvarlanan Operatör Ölü Bulundu (4)

Cansız bedeni savcılığa teslim edildi

Ekipler hemen bölgeye sevk edildi ve iş makinesinin kaza yaptığı arazide 2 kilometre yürüyerek V.M ve kıyıma uğramış iş makinesine ulaşıldı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri V.M’nin hayatını kaybettiğini belirledi. V.M’nin cansız bedeni AFAD ekipleri tarafından savcılık incelemesi için teslim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ