Dünya'da 551 milyon aktif kullanıcısı ve 220 milyon premium aboneye sahip olan spotify her yıl olduğu gibi bu yılda kulanıcılara yıl sonu özetlerini paylaşamaya hazırlanıyor.  Kullanıcılarının son 1 yıl içinde dinlemiş oldukları müzikleri harmanlayarak çeşitli playlist oluşturan Spotify " 2023'de en çok dinlediklerin", "yılın sanatçıları", "yılı şarkıları", "kaçırdığın hitler" gibi ve daha fazla kategoriye erişim sağlayacak ama en öenemlisi neredyse tüm kullanıcıların merak ettiği 2023 Wrapped. Peki Spotify Wrapped'a nasıl bakılır,özellikleri neler? İşte Spotify hakkında detaylı bilgiler.

İsveç merkezli müzik veri akışı ve podcast servisi Spotify, platformda kullancıların geride bıraktığımız yıl boyunca en çok hangi şarkıları dinlediğini, hangi şarkıcıları tercih ettiğini ve hangi müzik türlerine yoğunlaştığını açıklayacak. 551 milyon kullanıcıya ulaşan spotify dünyanın en büyük streaming platformu oldu. 

Spotify Wrapped Nedir? 

Spotify Wrapped her sene kullanıcıların en çok hangi tür müziği dinlediğini, Spotify'da ne kadar zaman geçirdiğini ve en çok hangi sanatçıları dinlediğini gösteren Spotify'ın her yıl sonu açıkladığı özettir.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

Spotify wrapped'a nasıl bakılır? 

Wrapped açıklandığı zaman Spotify uygulamasına girdiğiniz zaman ana sayfanızda '2023 özetine hoş geldin' isimli bir gönderi çıkacak o gönderiye tıkladığınız zaman Spotify özetinize bakabilirsiniz. 

Spotify özetleri ne zaman açıklanacak?

Spotify Warpped'in 30 Kasım perşembe günü açıklanması bekleniyor. 

Kaynak: Melis Bayram