Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Bugün başkalarının hakkı, hukuku için kendinizi ortaya atma ihtimaliniz var. İyi düşünün derim.  

KOÇ

Ortaklıklarınıza ve kurduğunuz ilişkilere dikkat etmeniz gerekebilir.  Konuşurken ve yorumlarken daha öznel olun. Bugün beklenmedik süprizlerle güne başlayabilir, keyifli bir gün geçirebilirsin. Yakın arkadaşlarınla plan yaptığın ve hoş vakit geçirdiğin bir gün olabilir. Gün içinde yalnız kaldığınızı hissedebilir ve bunu aşmak için yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Gün içinde şanslı ve kendini kıymetli hissedebilirsin.

BOĞA

Yalnız çalışmaktan keyif alabilir, bastırdığınız duyguları sanat gibi duyulara hitap eden alanlarla dışa vurabilirsiniz. Bugün çok çabaladığınız ve sonuç almayı beklediğiniz bir gün olabilir. Eğitim ve iş manasında daima olarak kendinizi geliştirmeye çalıştığınız bir güne başlangıç yapacaksınız. Bu süreçte karşına çıkan pürüzler modunu düşürebilir. Sana tavsiyem her vakit gayelerinin peşinde koşman olacaktır.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

İKİZLER

Mevcut problemlere kalıcı çözümler sunabilir, yapıcı ve ılımlı tavırlar sergileyebilirsiniz. Bugün doğruların peşinden gitmeye çalıştığınız ve kendinizi birtakım gerçeklere inandırmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Alınganlığınızın üstünüzde olduğu bir periyoda geçiş yapacaksınız. Etrafınızdan sert yansılar almaktan korkabilir ve içinize kapanabilirsiniz. Bu süreçte yersiz gerilimler yaşamanız ve kendinizi yalnız hissetmeniz de mümkün.

YENGEÇ

İş yerinde söylemediğiniz her şeyin ağırlık yaptığını fark edebilirsiniz. Gerekeni, gerektiği gibi dile getirmekten çekinmemelisiniz. Bugün kendi başınıza büyük işler halletmeye çalıştığınız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Yeni tecrübeler yaşamak için gayret sarf edebilir ve içerisinde bulunduğunuz kuvvetli süreci atlatmaya çalışabilirsiniz. Bu süreçte kendinize bir çıkış yolu aramak için etrafınızdan dayanak alabilirsiniz.

ASLAN

Her şeyi içten içe bilen ve gören bir halde olabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bugün kendinize verdiğiniz kelamların altında kalmanız ve bunun için vicdan azabı çektiğiniz bir gün olabilir. Kararlarınızın ardında durmak bu süreçte size güzel gelecektir. Yeni arayışlar içerisine girdiğiniz ve tertibinizi değiştirmek istediğiniz bir döneminizdesiniz.

BAŞAK

Elinizi ve böylece zihninizi meşgul edecek faaliyetlerle ilgilenebilir, sanata ve estetiğe yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün güne erken başladığınız ve erkenden planlar yaptığınız bir gün olabilir. Güne erken başlamanın verdiği tesirle işlerinizi süratlice ve kolaylıkla halledebilirsiniz. Gezip görmek istediğiniz yerleri deneyimleyebilir, kendinize hoş bir rota oluşturabilirsiniz.

TERAZİ

Neşeli olmak için hiçbir zaman çok fazla fırsat olmadığı doğrudur, ancak bugün, muhtemelen sizinle aynı koşullarda olmayanları rahatsız etmemek için biraz daha neşeli olabilirsiniz. Bugün planların aksadığı ve her yere yetişmeye çalıştığınız bir gün olabilir. Gün içerisinde aksiliklerin peşinizi bırakmadığı ve çok çabaladığınız bir vakit geçirebilirsiniz. Fakat günün sonuna gerçek bu eforlar sonuç verecek ve memnun bir gün geçireceksiniz.

AKREP

Şu an çok heyecanlısınız çünkü aklınızda hayata geçirmek için sabırsızlandığınız pek çok proje var ama bugün ilgilenmeniz gereken birçok detay olacak. Bugün yeni mucizelerle güne başlayabilirsiniz. Uzun vakittir duymayı istediğiniz bir haberi duyabilir, kulaklarınıza inanamayabilirsiniz. Bu haberi herkese vermemenizde ve bir mühlet kendi içinizde keyifli olmanızda yarar var. Çok kıskanıldığınız bir periyoda geçiş yapacaksınız. 

YAY

Yüksek amaçlar için çalışabilir, kolay bir şekilde gelir elde etmenin peşine düşebilirsiniz. Bugün gündeminde hastalık yer alabilir. Kendini halsiz hissedebilir ve bu süreçte yalnız kalmak isteyebilirsin. Ağır ve tempolu bir hafta geçirdiğin için kendine vakit ayırmanda yarar var. Bu süreçte çevrenden dayanak görebilir, onlardan yardım alabilirsin.

OĞLAK

Başkalarına çok karmaşık gelebilecek durumları çözebileceğiniz için bugün şanslı bir gün. Siz ise, önünüze çıkan her düğümü çözmek olan birincil hedefinizden vazgeçmeyin. Bugün kalabalıklar içinde kendini yalnız hissedebilir, kendini insanlardan uzaklaştırabilirsin. Çok konuşan insanlardan uzaklaştığın ve kendi sıkıntılarında boğulduğun bir vakit dilimindesin. Kederini kimseyle paylaşmak istemeyebilir ve kendin tahlil üretmeye çalışabilirsin.

KOVA

Uygulanabilirlik ve kalıcılık sağlayan fikirleri hayata geçirmeye istekli olabilir, çevrenizle yeni etkileşimlere girebilirsiniz. Bugün inadın ve inatlaşmanın ağır olduğu bir gün geçirebilirsin. Çevrendeki insanlardan türlü türlü tavsiyeler dinlediğin ve bunları gereksiz gördüğün bir vakit dilimindesin.Yeni ortamlara girmekten çekinebilir, her şeyi gereksiz görebilirsin. Bu süreçte kendini âlâ tabir etmende yarar var.

BALIK

Vicdanınızı çok uzun süre dinlediniz, boşuna. Belki de başınıza gelebileceklerden o kadar korkuyorsunuz ki, hata yapma korkusuyla harekete geçmiyorsunuz.  Bugün yeni planlar ve buluşmaların gündeminde yer aldığı bir gün olabilir. Küslüklerin son bulacağı ve yanlış anlaşılmaların düzelebileceği bir güne başlangıç yapabilirsin. İnsanların gönlünü almakta zorluk yaşayabilir, onlara kendini tabir etmekte zahmet yaşayabilirsin. Sakin bir lisanla kendini tabir etmen senin için yararlı olacaktır.

Kaynak: PERVİN İNCE