Ay bugün saat 07:55 ile 11:07 arasında boşlukta olacak sonra Terazi burcuna geçecek. Bugün sizi temsil eden insanlarla görüşmek için iyi bir gün.

KOÇ

13 Aralık 2023 günlük burç yorumu 13 Aralık 2023 günlük burç yorumu

İletişim becerilerinizi geliştirmek için empati kurmaya çalışın. Başkalarının hislerini ve perspektiflerini anlamak için aktif dinleme becerilerinizi kullanın. Bugün kendinle gurur duyduğun ve hudutlarını aştığın bir gün geçireceksin. Kendini farklı alanlarda deneyimlemek isteyebilir, bunun için araştırmalar yapabilirsin. Yeni fırsatların ayağına geldiği ve o anları değerlendirdiğin vakit diliminde uçsuz bucaksız tecrübeler yaşayacaksın. 

BOĞA

İçsel bir yolculuğa çıkın ve kendinizi keşfedin. Kendi değerlerinizi ve inançlarınızı gözden geçirin. İçsel bilgelikle bağlantı kurun ve yaşamınızı anlamla doldurun. İçsel keşif size huzur verecek! Bugün vaktin su üzere akıp gittiği, konuşmaktan çenenin ağrıyacağı bir gün olabilir. Bahsin mevzuyu açtığı, derin sorunların konuşulduğu bir ortamda bulunacaksın. Bu ortamda kendisinden pek hoşlanmadığın birisi de yer alacak. Fakat sen ve yakın arkadaşların onun hakkından geleceksiniz.

İKİZLER

Gelecek hedeflerinizi belirlemek ve gerçekleştirmek için bir vizyon tahtası oluşturun. Hayallerinizi somutlaştırmak için hedeflerinizi görselleştirin ve onlara odaklanın. Bugün alışveriş hakkında kendinizi tutamadığın ve maddi manada tabana battığın bir sürece başlangıç yapabilirsin. Uzun vakittir istek listenizde yer alan şeyleri bir bir satın alabilir, sonunu düşünmeyebilirsin. Bu sana ilaç üzere gelen alışverişin akabinde biraz sorunlu süreçlerden geçeceksin.

YENGEÇ

İlk başta önemsiz gibi görünen bir fırsat, aslında beklediğinizden çok daha büyük bir potansiyele sahip olabilir. Bugün yalnızlıkla ilgili içini sıkan ve daraltan durumlara düşebilirsin. Etrafının çok kalabalık olmasına rağmen içinde bastıramadığın yalnızlık duygun yüzünden makûs vakitler geçiriyor olabilirsin. Bu yalnızlığı atlatmak için kendi içinde adımlar atman ve dışa dönük olman gerekebilir.

ASLAN

Finansal konuları dengelemek için tasarruf yapmayı ve bütçe yapmayı öğrenin. Paranızı akıllıca yönetmek ve geleceğe yatırım yapmak için finansal planlama yapın. Bugün kendini meskene kapattığın ve hiçbir iş yapmak istemediğin bir gün olabilir. Ağır ve yorucu geçen bir vakit diliminin akabinde rahatlamak için kendine vakit ayırabilirsin. Bu zamanlama sana çok âlâ gelebilir, kendi bedelinin farkında olman için ikinci bir talih yaratabilir. Sessiz ve sakin bir gün geçirmen dileğimle.

BAŞAK

Çevrenizdeki doğal güzellikleri keşfetmek için zaman ayırın. Doğaya çıkın, piknik yapın veya güneşin tadını çıkarın. Doğal ortamlarda olduğunuzda içsel huzur bulabilirsiniz. Bugün bağlantının ağır olduğu ve epeyce konuştuğun bir gün olabilir. Dış görünüşünle ilgili çokça iltifat alabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ortamlarda fark yaratabilmek ismine yaptığın davranışlar kimileri tarafından takdir edilebilir. İş hayatında değerli başarılara imza atabilirsin.

TERAZİ

Bir anlaşma veya işle ilgili bilgiler, uzun süredir hayalini kurduğunuz bir projeye tekrar başlamanızı sağlayabilir. Bugün iş ve eğitim hususlarında değerli adımlar attığın ve kendini kıymetli hissettiğin bir gün olabilir. İş hayatında çok toplumsal ve verimli bir vakit dilimine geçiş yapacaksın. Daha evvel adım atmaya yürek edemediğin ve bu mevzuda badire yaşadığın süreçleri geride bırakacaksın.

AKREP

Finansal konularda stratejik adımlar atın. Harcamalarınızı kontrol altında tutun, tasarruf yapın ve geleceğe yatırım yapın. Paranın enerjisini doğru kullanarak bolluğu çekin. Finansal güvence sizin elinizde! Bugün sevdiğin iki insanın ortasında kalabilir, onları barıştırmak için efor harcayabilirsin. Bu ikili uyuşmazlıklar sonucunda kendini onların yerine koyabilir, makus vakitler yaşayabilirsin. Çokça irtibata ve haksızlığa maruz kaldığın bir gün geçirebilirsin. 

YAY

Kişisel bilgilerinizi kimlerle paylaştığınıza dikkat edin. Duygusal olarak manipülasyonlara açık olabileceğiniz bir gün. İyi niyetli olmayan insanlardan uzak durun. Bugün çokça seyahat ettiğin ve kendine yeni maceralar aradığın bir gün olabilir. Seyahat rotanda yer alan yerlere kimseye muhtaçlık duymadan ziyarette bulunabilirsin. Bu ziyaretler sonrasında kendinle vakit geçirmeyi özlediğini anlayacaksın. Sakin ve huzurlu bir gün geçireceksin.

OĞLAK

Sağlığınıza öncelik verin ve bedeninizi destekleyin. Dengeli beslenin, egzersiz yapın ve stresi yönetin. Bedeninizin ihtiyaçlarına kulak verin ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimseyin. Sağlıkla parlayın! Bugün zorlukların peşinizi bırakmadığı ve uğraş içerisinde kalmanız gereken bir gün olabilir. İlgi görmeyi ve göstermeyi sevdiğiniz bir gün geçireceksiniz. Aşk için mantık ve duygusallığın ortasında kaldığınız bir sürece adım atacaksınız. Bu süreçte etrafınızdan de çok etkilenebilirsiniz.

KOVA

Kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve yenilenmeye önem verin. Stresi azaltmak için düzenli olarak kendinizi şımartacak aktivitelere yönelin ve kendinize iyi bakın. Bugün hassas noktalarından vurulduğun ve onlar için çaba etmen gereken bir gün olabilir. Yakın çevrende yer alan ve kendinden küçük yaşta olan bir kız arkadaşından beklenmedik cümleler işitebilir, bu sebeple kendini suçlayabilirsin. Haksızlığa uğradığın bu durum karşısında sabırlı olmanı öneririm.

BALIK

Çekicilik ve cömertlik, her şeyin yerine oturmasını sağlar. İyi bir anlaşma, geleceğinizi olumlu yönde değiştirebilir. Bugün maksatların doğrultusunda çektiğin acılara veda etme vakti. Kendini zorladığın ve gayret ettiğin bu süreçte artık kendini ödüllendirme vaktin geldi. Yaptığın işlerin ehemmiyetini bu süreçte kavrayabilir, artık dışarı dünyaya açılmanın vaktinin geldiğini düşünebilirsin.

Kaynak: PERVİN İNCE