Manisa Valiliği tarafından bugün yayımlanan karara göre sokak düğünleri yasaklandı. AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüler açıklaması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Manisalı vatandaşlar sokak düğünlerinin yasaklanıp yasaklanmadığını merak etmeye başladı. 

Manisa Valiliği tarafından bugün  sokak düğünlerinin ve sokaklarda toplu şekilde yapılan etkinliklerin yasaklandığı duyuruldu. Şehir merkezinde yapılan düğün sünnet ve toplu etkinliklerin gelen şikayetlerden dolayı yasaklandığını açıklayan Valilik, kırsal kesimlerde ise yasakların geçerli olmadığı vurguladı. 

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüler ise yasaklardan sonra yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. İlçe Başkanı, tarafından yapılan açıklamaya göre, düğünlerin ve toplu organizasyonların komple yasaklanmadığı sadece saat olarak kısıtlama getiriliği ifade edildi. 

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;
“Manisa Valiliği’nin sokak düğünleri ile ilgili almış olduğu yasaklama kararının ardından İlçe Başkanımız İsmail Ahmet Sözcüer’in  Valimiz Enver Ünlü ile görüşmeleri neticesinde, sokak düğünlerinin saat 23:00’a kadar yapılmasına müsaade edilmiştir. Alınan kararın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi. 

İlçe Başkanı Sözcüler’in açıklamasının ardından ise Manisalı vatandaşlar, sokak düğünlerinin komple  yasaklandığını yoksa saat kısıtlması mı getirildiği konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. 

18 yıldır Kula’nın sesiydi, şimdi emekli oldu 18 yıldır Kula’nın sesiydi, şimdi emekli oldu

Ak Parti İlçe Başkanı Kafaları Karıştırdı (2)
 

Muhabir: ALİ GÖZEN