Manisa siyasetinin sevilen isimlerinden Mehmet Güzgülü'nün vefatının ardından  Manisalılar baş sağlığı mesajları yayımladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Manisa Milletvekillleri Ahmet Mücahit Arınç ve  Tamer Akkal da taziye mesajı yayımladı.

Bahadır Yenişehirlioğlu,  mesajında,

''Manisa’mıza önemli hizmetlerde bulunan MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü’nün vefatını üzüntüyle öğrendim.Merhuma Allahtan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.Mekânı cennet, makamı âli olsun'' dedi.

Murat Baybatur,

''Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Mehmet Güzgülü’nün vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun…'' dileklerinde bulundu.

Tamer Akkal da,

''Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Güzgülü'nün vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.Kıymetli Ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.'' dileklerin bulundu. 

Ahmet Mücahit Arınç da,

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

''Şehrimizin değerli siyaset simalarından Mehmet Güzgülü'nün vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına sabırlar dilerim.'' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZGE AY