Manisa’nın Akhisar ve Saruhanlı ilçelerinde 16 Ağustos Cuma günü elektrik kesintisi meydana gelecek. Manisa’da düzenli olarak devam eden elektrik kesintilerinden bu sefer Akhisar ve Saruhanlı etkilenecek. Genelde merkez ilçelerin etkilendiği kesinti son 3 gündür Saruhanlı ve Akhisar’da da etkili oluyor.  GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları Nedeniyle gerçekleşecek elektrik kesintileri 3-5 saat arası sürecek. İşte kesintilerin detayları…..

Akhisar elektrik kesintisi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 16 Ağustos Cuma günü 5 farklı mahallenin etkileneceği elektrik kesintisi meydana gelecek. Elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 14.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 5 saatlik bir kesinti gerçekleşecek. Akhisar’daki kesintden hangi mahalle ve sokaklar etkilenecek? İşte kesintiden etkilenecek yerler;

Soma Haluk Levent'le coştu Soma Haluk Levent'le coştu

  • Çobanhasan
  • Süleymanlı ( 5 Eylül Cd. )
  • Tütenli ( TURŞUNLU )
  • Yatağan
  • Zeytinliova

Saruhanlı elektrik kesintisi

Saruhanlı’da bugün meydana gelecek elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 12.00’ye kadar devam edecek. Yaklaşık 3 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Kesintiden ise  Nuriye ve İshakçelebi mahalleleri  etkilenecek.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM