Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Haydar İzci, Mehmet Mesut Doğan, Ali Gök ve CHP Şehzadeler İlçe eski Başkanı Hakan Gürtunca katıldı. 

Başkan Balaban, CHP Manisa Milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekillerine yürüttükleri çalışmaları da anlattı.

Başkan Cıllı yerinde inceledi! Saruhanlıda arazi yolları çalışmaları devam ediyor Başkan Cıllı yerinde inceledi! Saruhanlıda arazi yolları çalışmaları devam ediyor

"Önemli çalışmalara imza atacağız !"

Yunusemre'yi daha mutlu bir ilçe haline getirmek için büyük
gayret gösterdiklerini dile getiren Balaban,

“Partimizin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve milletvekillerimiz
ile birlikte Yunusemremiz’i daha mutlu bir ilçe haline getirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Partimizin halkçı ve sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyemizin imkanları çerçevesinde var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin şimdiden halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışının farkını görmeye başladı. Sayın genel başkanımızdan aldığımız güçle milletvekillerimiz ile birlikte ilçemiz için önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
 

"Başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum."

Manisa'yı sosyal belediyecilikle tanıştırdıklarını söyleyen CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper,

“31 Mart yerel seçimlerinden sonra büyükşehir başta olmak üzere Manisamız’ısosyal belediyecilikle tanıştırdık. Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışı ile başta Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban olmak üzere tüm belediye başkanlarımız önümüzdeki süreçte başarılı çalışmalara imza
atacağına inanıyorum.” dedi.

Başkan Balaban,  milletvekillerine yerel seçimlerin ardından geçen süre zarfında yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki aylarda yapmayı hedefledikleri hizmetler hakkında bilgilendirdi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU