Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Yunusemreli vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Balaban her hafta ilçenin başka bir mahallesini ziyaret ederek vatandaş ve esnafla bir araya geliyor. Başkan Balaban gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugün Akmescit, Kaynak ve Topçuasım Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Balaban 'Her Zaman Halkımızın Yanındayız (1)

Başkan Balaban genç sporculara başarılar diledi

Ziyaretleri sırasında yoğun ilgi gören Başkan Balaban, “ Her zaman halkımızın yanındayız” dedi. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Balaban’a, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen eşlik etti.  Esnaf ve vatandaşlarla konuşan Başkan Balaban daha sonra,  Karaköy Spor Futbol Kulübü Alt Yapı Yaz Okulları sporcularını da ziyaret etti. Başkan Balaban genç sporculara başarılar dileyerek Yunusemre Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti

Başkan Balaban 'Her Zaman Halkımızın Yanındayız (2)

"Her zaman halkımızın yanındayız"

Her zaman halkın yanında olduğunu vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban;

OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı! OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı!

“Ekibimiz ile ilçemize yönelik en iyi hizmeti vermek için hiç durmadan çalışıyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız. Sadece seçim dönemlerinde değil, seçildiğimiz andan itibaren halkımızlayız. Halkımızın taleplerini imkanlarımız dahilinde hayata geçireceğiz.” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU