Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanlığı Uçuş Şube Müdür Hacı Şahin Şahin ve Uçuş Rasıtı Ali Köle, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara'yı makamında ziyaret etti.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Demirci'nin havadan görüntüsü alındı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 2020 yılında başlatılan “3 Boyutlu Şehir Modelleri Üretimi ve 3 Boyutlu Kadastro Altlıklarının Oluşturulması Projesi” kapsamında 29 Temmuz Pazartesi günü Demirci Belediyesi ilçenin havadan görüntüsünü aldı. 

Uçuş Şube Müdürü Hacı Şahin Şahin sunum yaptı

Demirci’nin ikamet bölgesinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında TC-TKG çağrı adlı ISLANDER BN-2T model uçak ile 10 cm çözünürlüklü havadan görüntü alımı gerçekleştirildi. Demirci Belediyesi’ninde faydalanacağı 1/1000 ölçekli haritalar hakkında Uçuş Şube Müdürü Hacı Şahin Şahin , Başkan Kara’ya bir sunum gerçekleştirdi. 


Başkan Kara, kendisini makamında ziyaret eden Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanlığı Uçuş Şube Müdür Hacı Şahin Şahin ve Uçuş Rasıtı Ali Köle’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyerek Demirci’ye hayırlı olsun dedi.  

Demirci'nin Havadan Görüntüsü Alındı 3 Boyutlu Şehir Modeli Ve Kadastro Projesi Başladı (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU