Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, yangın riskine karşı uyarılarda bulundu. Başkan Balaban’a Süreyya Tabiat Parkı’nı tekrardan hizmete açtığı için vatandaşlar teşekkür etti. 

Süreyya Tabiat Parkı’ndaki vatandaş ziyaretinde Başkan Balaban’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gök, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen ve MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan eşlik etti. 

Başkan Balaban Vatandaşları Yangına Karşı Uyardı (5)

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Balaban, Manisa Azerbaycan Kültür ve Danışma Derneği ile halkoyunu gösterisi sergileyen Perde Sahne Sanatları Spor Kulübü ekibiyle de buluştu. 

Başkan Balaban Vatandaşları Yangına Karşı Uyardı (4)

"Lütfen ülkemizin akciğerlerini koruyalım”

Vatandaşlarla sohbet eden ve halk oyunu oynayan Başkan Balaban, yangın riski konusunda da vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi. Ülke genelindeki yangın haberlerinin hepimizi üzdüğünü söyleyen Başkan Balaban, 

“Geçtiğimiz ay hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz Süreyya Tabiat Parkı ilçemize büyük bir soluk getirdi. Aileleriyle birlikte doğayla iç içe piknik yapan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sofralarına misafir olduk. Yaptığımız sohbetlerde Süreyya Tabiat Parkı’nı hizmete sunduğumuz için bizi takdir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Malum yaz ayları. Havalar sıcak. Ülkemizin çeşitli, noktalarından gelen yangın haberleri hepimizi üzüyor. Unutmayalım ki mesire alanlarında mangal yapmak, ateş yakmak yasak. Açıklanan kurallara uyalım. Mesire alanlarımızı temiz bırakalım. Piknik alanlarında unutulan bir şişe onlarca hektarlık ormanı yok edebiliyor. Lütfen ülkemizin akciğerlerini koruyalım” dedi.

Soma Haluk Levent'le coştu Soma Haluk Levent'le coştu

Başkan Balaban Vatandaşları Yangına Karşı Uyardı (3)

Başkan Balaban Vatandaşları Yangına Karşı Uyardı (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM