Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı'nı vatandaşlarla geçirdi. Mahalleri ziyaret eden Balaban, vatandaşların bayramını kutladı. 
Ziyaretlerde Başkan Balaban’a Eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri eşlik etti. 

Kurban Bayramı Boyunca Yunusemre’yi Karış Karış Gezerek Bayramlaşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Vatandaşlardan Yoğun Ilgi Gördü (10)

7 merkez, 12 kırsal mahalleyi ziyaret etti

Kurban Bayramı boyunca 7 merkez ve 12 kırsal mahalleyi ziyaret eden Başkanı Balaban, Karaköy, Kuyualan, Topçuasım, Ayn-ı Ali, Karakoca, Gökçeler, Yukarıkayapınar, Aşağıkayapınar, Emlakdere, Gürle, Uzunburun, Şamar, Sarınasuhlar, Beydere, Bostanlar, Çamlıca, Mareşal Fevzi Çakmak, Atatürk, 50.Yıl ve Tevfikiye Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaştı.
Mahalle sakinlerinin bayramlarını kutlayan Başkan Balaban’ı bayramda karşısında gören bir çok vatandaş ise "İlk defa bir belediye başkanı bayramımızı kutlamak için bizi ziyaret ediyor. 

Kurban Bayramı Boyunca Yunusemre’yi Karış Karış Gezerek Bayramlaşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Vatandaşlardan Yoğun Ilgi Gördü (11)

"Bayram süresince ilçe genelinde hizmetlerimizi arttırdık”

Kurban Bayramı'nda halkla ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Balaban,  

“Seçimlerden önce bir sözümüz vardı 'Halkan kopmadık ve kopmayacağız' diye. Bu nedenle her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yunusemre Belediyesi olarak bayram süresince ilçe genelinde hizmetlerimizi arttırdık. Vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirmeleri için gece gündüz çalıştık. Ekiplerimizle birlikte sahada olup ihtiyaçları karşılamaya gayret gösterdik. Bu konuda mesai harcayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Selendi’de evde bakım hizmeti başladı Selendi’de evde bakım hizmeti başladı

Kurban Bayramı Boyunca Yunusemre’yi Karış Karış Gezerek Bayramlaşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Vatandaşlardan Yoğun Ilgi Gördü (7)

Muhabir: ÖZGE AY