Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bugün yapılması planlana Halk Günü, Ankara programı nedeniyle iptal olmuştu. Ankara’ya giden Balaban bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Başkan Balaban, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçe ile ilgili sorunlar konuşulurken Başkan Balaban, CHP’li vekillere gösterdikleri ilgi ve konuk severliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (7)

Balaban’dan CHP liderine ziyaret

Ziyaretlerinde Yunusmemre ile ilgili sorunlara dikkat çeken Balaban, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. İlçede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Balaban’a CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen'i eşlik etti.

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (5)

Balaban, 

“Yunusemremizle ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgi sunduk. Güzel bir sohbet havasında geçen ziyaretimizde Sayın Genel Başkanımıza konuk severliği ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Öte yandan Balaban, partisinin haftalık grup toplantısına katıldı. 

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (3)

 Dikkat çeken ziyaret

Başkan Balaban’nın Ankara programındaki en dikkat çeken ziyareti ise AK Parti Manisa Milletvekillerine yaptığı ziyaret oldu. Gündemde geniş yer alan ziyarette, ilçe ile ilgili konular konuşuldu.  

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (2)

Sorunlara ortak akılla çözüm bulmak istediklerini dile getiren Balaban, 

“Ankara'da Yunusemre ilçemizin sorunlarına ortak akıl ve işbirliği içerisinde çözüm bulmak için AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'ı ayrı ayrı ziyaret ederek kendilerine ilçemiz ile ilgili dosya takdim ettik. Gösterdikleri ilgi ve konuk severliklerinden dolayı AK Parti Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (3)-1

Başkan Balaban’dan Ankara Çıkartması (1)-1

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK