Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban bu dönem 12’nci sınıfa geçen öğrencileri ziyaret etti. Başkan Balaban kurucusu olduğu Hedef Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılında 12’nci sınıfa geçen öğrencileri ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. 


9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılında öğrencileri heyecan sarmış durumda. Başkan Balaban öğrencilerin heyecanına ortak olarak, öğrencileri ziyaret etti. Başkan Balaban kurucusu olduğu, Hedef Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde hızlandırma eğitimine başlayan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Balaban ziyareti sırasında öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diledi. 

Başkan Balaban’dan Öğrencilerine Yeni Dönem Desteği (2)

MCBÜ'nün Akademik Yılı başladı MCBÜ'nün Akademik Yılı başladı

Birçok öğretmen ve öğrencinin yeni yıla 9Eylül’den önce başladığını açıklayan Başkan Balaban, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. 

"Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum”

Başkan Balaban, yaptığı açıklamada;

“Artık hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı sardı. Birçok öğrencimiz ve öğretmenimiz eğitim-öğretim yılına 9 Eylül tarihinden önce başladı. Bunlar biriside kurucusu olduğum ve uzun yıllardır koordinatörlüğünü yaptığım Hedef Eğitim Kurumları. Bu kurum bünyesinde bulunan Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde hızlandırma eğitimine başlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledik. Ben de bir eğitimciyim. Ancak siyasete atıldığımızdan beri eğitim işlerine ara verdik. Fakat her yıl yeni eğitim-öğretim yılı başlarken ben de hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz gibi heyecanlanıyorum. Bu nedenle yeni eğitim-öğretim yılına başlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. 

Başkan Balaban’dan Öğrencilerine Yeni Dönem Desteği (1)


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM