Saruhanlı Belediyesi, Engelliler Derneği işbirliği ile "Farklılıklar Birlikteliği Engel Değil” temalı moral gecesi düzenledi. Geceye Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem CIllı.2da katıldı.

Başkan Cıllı, Engelli Bireylerle Moral Gecesinde (4)

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Gecede konuşma yapan Cıllı, farklılıkları kucaklayarak güçlü bir toplum inşa etmeye çalıştıklarını ifade etti. Cıllı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

"Bu anlamlı gecede sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Saruhanlı'mızda her bireyin kendini ait hissettiği, eşit şartlarda yaşadığı ve katkıda bulunduğu bir topluluk yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Farklılıklarımızı kucaklamak ve hep birlikte güçlü bir toplum inşa etmek için çalışıyoruz.

Başkan Cıllı, Engelli Bireylerle Moral Gecesinde (3)

“Farklılıklarımız, birlikteliğimize asla engel değildir”

Moral gecesi, birlikteliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Cıllı, 

“Birlikte olduğumuz sürece hiçbir engelin bizi durduramayacağına inanıyorum. "Bu vesileyle, başta Sayın İlçemiz Kaymakamı Murat Acar olmak üzere, protokol üyeleri, geceye emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, sizlere keyifli bir akşam diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi: farklılıklarımız, birlikteliğimize asla engel değildir. Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Cıllı, Engelli Bireylerle Moral Gecesinde (6)

Başkan Cıllı, Engelli Bireylerle Moral Gecesinde (5) 

Muhabir: ELİF YILDIRIM