Manisa Büyükşehir Belediyesi üreticelere destek amacıyla başlattığı yüzde 75 hibeli tohum deteği projesinde son başvurular 30 eyülde bitti. Proje kapsamında tohum dağıtımına Kırkağaç'da başlandı.

Başkan Dönmez: Yarınlarımızı güvence altına alacak

Büyükşehir Belediyesi üreticilerin girdi maliyetlerini katkı sağlamak amacıyla 500 ton yüzde 75 hibeli tohum desteği projesini başlattı. Başvuruların 30 eylülde bittiği projede üreticiler tek bir ürün için başvuruda bulunuldu.

Tohum dağıtımları Kırkağaç'da başlandı. Tohum dağıtımına Üstün Dönmez'de yer aldı.Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Dönmez, projenin tarıma katkı sağlıyacağını vurguladı.Dönmez açıklamasında:

"Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle temin ettiğimiz buğday tohumlarını, kıymetli çiftçilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu değerli tohumlar, bereketli topraklarımızda yeni umutlar filizlendirecek, tarımımıza katkı sağlayacak " İfadelerine yer verdi.

Manisa'da spor ile dostluğu pekiştirdiler Manisa'da spor ile dostluğu pekiştirdiler

"Yarınlarımızı güvence altına alacak"

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Dönmez projenin gelecek için yeni bir adım olduğunu ifade etti. Dönmez son olarak şu ifadelerde bulundu:

"Çiftçilerimizin emekleriyle büyüyen her başak, yarınlarımızı güvence altına alacak. Toprağa atılan her tohum, geleceğimiz için bir adım daha! Emeği geçen herkese gönülden teşekkürler."
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU