Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti" Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, beraberindeki Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gökay Budak ve Meclis Üyeleri ile birlikte Yaz Spor Okulları kapsamında Şehzadeler Belediyesi tarafından açılan Futbol Kursunu ziyaret etti. Başkan Durbay, kurs boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine değindi.

“Gençlerimizin spora olan ilgisi ve yetenekleri bizleri gururlandırıyor.” diyen Başkan Durbay, “Şehzadeler Belediyesi olarak gençlerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Diliyoruz ki genç sporcularımız ileriki dönemlerde büyük kulüplerinde spor yaşantılarını sürdürürler. 25 Haziran'da başlayan kursumuz 9 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaz dönemi boyunca farklı branşlarda da ayrıca kurslarımız devam ediyor. Futbol kursumuzda şu anda 22 kardeşimiz var ancak sayıları daha da artacak." şeklinde konuştu.



 

Muhabir: ÖZGE AY