Geleneksel Yuntdağı güreşleri iptal edildi Geleneksel Yuntdağı güreşleri iptal edildi

Gördes İlçesinde bir dizi açılış programlarına katılmak amacıyla. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve CPH İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper ziyarette bulundu.

Şerif Aykanat Spor Tesisleri, Bülent Ecevit Kültür Sanat ve Etkinlik Alanı, Mehmet Sezgin Köylü Pazarı, Sokak Hayvanları için Geçici Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, Doç.Dr. Sinan Ateş Halı Sahası'nı gezen ve açılışlarınıda gerçekleştiren Başkan Zeyrek Gördesli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Gördes Beldiye Başkanı İbrahim Büke, Başkan Zeyrek ve CHP İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper'i Gördes'te ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirerek;

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ferdi Zeyrek ve hemşehrimiz İl Başkanımız İlksen Uludağ Özalper'i ziyaret ve açılış programları kapsamında İlçemizde ağırladık. Kendilerini ağırlamaktan mutluluk onur duyduk.

  •  Şerif Aykanat Spor Tesisleri
  •  Bülent Ecevit Kültür, Sanat ve Etkinlik Alanı
  •  Mehmet Sezgin Köylü Pazarı
  •  Sokak Hayvanları için Geçici Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi
  •  Doç.Dr. Sinan Ateş Halı Sahası

Katılım ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Projelerimiz ve açılışlarımız ilçemize hayırlı olsun. Yeni projelerimizin açılışları yapmak dileğiyle..." dedi.

Başkan Ferdi Zeyrek Gördes'te Bir Dizi Açılışa Katıldı (1)

Başkan Ferdi Zeyrek Gördes'te Bir Dizi Açılışa Katıldı (7)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU