1998 yılında Dr. Mehmet Akarsu Mahallesine yapılan Turgut Özal Spor Kompleksi, yeniden Demirci’ye kazandırılacak. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, gençlere ve vatandaşlara hizmet verecek dev spor yatırımının yakında ihaleye çıkacağını duyurdu.

Bakanlık Destek verecek

Tam donanımlı olarak tekrar yapılacak olan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığının destek verecek. Proje, önümüzdeki günlerde Demirci Belediyesince ihaleye çıkarılması bekleniyor.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Başkan Kara’dan Demirci’ye  Dev Spor Kompleksi Müjdesi  (4)

Gençlere ve vatandaşlara yönelik spor aktivitelerinin yağılacağı projede, 24 Bin 535 metrekare açık alanı, bin 167 metrekare kapalı alanın yer alacak. Ayrıca 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman ve spor salonu ve atletizim koşu pisti yer alacak. 

Başkan Kara’dan Demirci’ye  Dev Spor Kompleksi Müjdesi  (2) Kopya

“Demirci, gücümüz Demirci olmaya devam edecek”

Göreve başladıkları günden bu yana şehrin ihtiyacı olan çalışmaları hızla hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan kara, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Hedefledikleri yatırım projeleri  için gerekli olan çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Başkan Kara,

“Dr. Mehmet Akarsu Mahallemizde bulunan Turgut Özal Spor Kompleksi çim sahası ve alan maalesef yıllardır atıl vaziyette. Bu durumu ortadan kaldıracak mahallemiz başta olmak üzere Demirci’mize hizmet verecek spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım için çok yakında ihaleye çıkıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi işimi Demirci, gücümüz Demirci olmaya devam edecek.” şeklinde konuştu. 

Başkan Kara’dan Demirci’ye  Dev Spor Kompleksi Müjdesi  (3)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU