Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kayalar , Yahudilerin daima kendilerini üstün ırk görerek dünya da sayısız zulüm yaptıklarını söyledi ve İsrail Başkanı Netanyahu’nun ABD kongresinde konuşmasına tepki gösterdi.

İşgücü Uyum Programı (İUP) 81 ilde açıldı İşgücü Uyum Programı (İUP) 81 ilde açıldı

"Salonda konuşma yaptığı esnada Refah ta bombalar atılıyordu"

Refah’ta hiç sivilin öldürülmediğini açıklayan İsrail Başkanı Netanyahu’ya sert tepki vererek gerçekleri söylemediğini ve İsrail saldırılarında 40 bine yakın Filistinli vatandaşın öldürüldüğünü açıkladı.

Netanyahu’nun ABD kongresinde konuşma yapmasına tepki gösteren Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kayalar,

 “İsrail Başbakanı Netanyahu ABD kongresinde ki konuşmasında  “Refah’ta hiç sivil öldürülmedi” dedi.  Oysa gerçekler hiç de öyle değil, katil İsrail’in saldırılarında bugüne kadar en az 16 bin 172 çocuk, 10 bin 798 kadın olmak üzere 40 bine yakın Filistinli öldü. Salonda konuşma yaptığı esnada Refah ta bombalar atılıyordu. Yahudiler kendilerini üstün ırk olarak gördükleri için daima dünya da insanlara zulüm yapmışlardır. Dünyanın Yahudiler le olan imtihanının bitmesi gereklidir. Filistinliler için topraklarını sattı diyen bir güruh var onlarda olup biteni açık açık görüyorlardır umarım,  önce girerler sonra işgal etmek için her türlü zemini oluştururlar, bu zalim Yahudiler i yeryüzünden söküp atmadıkça insanoğluna rahat yok. Ulu Hakanımız Sultan Abdülhamid Han bu melun devletin kurulmaması için elinden geleni yapmıştı ne kadar ileri görüşlü siyasi zekaya sahip olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Afganistan’dan Arakan’a, Doğu Türkistan’dan Filistin’e ve dünyanın neresinde masumların canı yanıyorsa bizim de aynı acıyla yandığını bilmeliler.  Bu savaşın durması için daha kaç masum ölmeli? Tarih sahnesinde hiçbir geçmişi olmayan işgalci, katil İsrail i kim nasıl durduracaksa bir an önce harekete geçmelidir. Katil İsrail’i lanetliyoruz. Ona destek veren kongresinde konuşturan Amerika’yı da kınıyoruz” diye konuştu.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU