CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, son zamanlarda Manisa'da artan yangınlara  en hızlı şekilde müdahale ederek canlarını hiçe sayan Manisa İtfaiyesi personellerine teşekkür etti. 

Manisa'da orman ve anız yangınları geçen seneye oranla daha fazla meydana geldi. Mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklıkları ve şiddetli rüzgarlar nedeniyle Manisa'da orman ve anız yangınları geçen yıla göre artış gösterdi. Manisa'nın çeşitli bölgelerinden gelen yangın haberlerine en hızlı şekilde müdahale eden Manisa İtfaiyesi personeline teşşekür etti. 

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi

Başkan Özalper'den Manisa İtfaiyesine Teşekkür (2)

"Canlarını dişlerine takarak yangınları söndürmeye çalışıyor"

Başkan Özalper,

"Maalesef şehrimizden her gün bir yangın haberi duyuyoruz. Yüzlerce hektar alan, ormanlarımız, ağaçlarımız, hayvanlarımız yok oluyor, vatandaşlarımızın evlerinin zarar gördüğüne şahit oluyoruz. Yangınlarda hem Orman İşletme Müdürlüğü hem de Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı personeller kahramanca çalışıyor, canlarını dişlerine takarak yangınları söndürmeye çalışıyor. Ben tüm ekiplere, özellikle de Manisa İtfaiyesi personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özalper'den Manisa İtfaiyesine Teşekkür (3)

"Hiçbir Manisalı mağdur edilmeyecektir"

Son zamanlarda artan Manisa yangınları ile ilgili de konuşan Başkan Özalper hiçbir Manisalı'nın mağdur olmayacağının altını çizdi. Soma yangını nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı; 

"Yangınlarda mali kayıp yaşayan vatandaşlarımız, belediyelerimiz imkanlarıyla desteklenecek ve hiçbir Manisalı mağdur edilmeyecektir"

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU