İYİ Partili Ömer Geriter, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

Ankara ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Ömer Geriter, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Değerli büyüğüm Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. Manisa’mızın gururuna, misafirperverliği ve hoş sohbeti için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlattığı değişim rüzgarıyla Manisa’yı da sallayan Özgür Özel, Manisalılar tarafından tam not aldı.  Genel Başkan seçildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Manisa’ya yapan Özgür Özel, parti binası önünde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanmıştı.  Manisa’nın bağrından kopan bir ismin büyük zafer kazanmasını takdirle karşılayan Manisalılar, kendisine yerel seçimde de destek verecek. Manisa’da toplumun her kesiminden destek gören ve değişimi en tepeden başlatarak yola koyulan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa Büyükşehir Belediyesini alması kesin gözle bakılıyor. CHP’nin önümüzdeki haftalarda aday adaylarıyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. 


8. GENEL BAŞKANI MANİSALILAR BAĞRINA BASTI
Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yapılan 38. Olağan Kurultay'da partinin 8. genel başkanı oldu. Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel genel başkan seçilmesi Manisalılar da büyük bir sevinçle karşılanmıştı. 


ÖZGÜR ÖZEL KİMDİR?
Özel, 1974'de Manisa'da doğdu.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde lisans eğitimini tamamlayan Özel, 1999'da serbest eczacılığa başladı.

Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi

Manisa Eczacı Odasında 2001-2007 yılları arasında bir dönem genel sekreterlik ve iki dönem oda başkanlığı görevlerinde bulunan Özel, 2007- 2011 yılları arasında Türk Eczacıları Birliğinde bir dönem saymanlık, iki dönem genel sekreterlik görevlerini yürüttü.

Özel, 24, 25, 26, 27 ve 28. dönemlerde Manisa Milletvekili seçildi.

25, 26 ve 27. dönemlerde CHP Grup Başkan Vekili olarak görev yapan Özel, 28. dönemde CHP Grup Başkanlığı'nı üstlendi.

Almanca ve İngilizce bilen Özel, evli ve 1 çocuk babası.

Kaynak: LEYLA DOĞAN