Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ için Manisa’ya geliyor. 29 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ için Manisa’ya gelen Özgür Özel, çiftçiler ile bir araya gelerek sorunlarını mitingde dile getirecek. 


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Üreticilerin sesini duyuyoruz, duyuruyoruz” sloganıyla Turgutlu’da ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ düzenleyecek. Turgutlu’da bulunan Koza Pazaryerinde düzenlenecek miting 29 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’da gerçekleştirilecek.

Başkan Özalper’den miting daveti 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 29 Ağustos Perşembe günü Turgutlu’da düzenlenecek ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ne tüm Manisalıları davet etti. Başkan Özalper, çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini tüm Türkiye’nin duyacağını açıklayarak;

 “Türkiye’nin en verimli topraklarında, Gediz Ovası’nda mitingimizi düzenliyoruz. Çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Manisamızın öz evladı, Türkiye’nin umudu Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, Turgutlumuzdan çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini tüm Türkiye’ye duyuracak. ‘Geçim yoksa seçim var’ demek için tüm Manisalıları mitingimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM