Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti" Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti"

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığında 4 yıl boyunca görev yapan Hakan Gürtunca Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı resemen olduğunu açıkladı. İlçe başkanlığı önünde düzenlenen programa CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

"BİZ MİLLETİİZE YÜREKTEN SEVDALIYIZ"

Şehzadeler Belediyesini ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak bu başarı kutlayacağız diye Gürtunca; " Şimdi sorunlarımıza çözüm bulmak için CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum." dedi

Ayrıca yaptığı açıklamada Hakan Gürtuca:

“Manisa’nın hizmetkarı olmak demek duvarlara değil gönüllere yazılmak demektir. Biz partimize, milletimize yürekten sevdalıyız. CHP olarak 14 Mayıs seçimlerinde Manisa’da oyunu en fazla artıran ilçe olduk. Bu başarıyı yerel seçimlerde birlikte taçlandırmak istiyoruz. Şehzadeler ilçesinde halkımızın yaşadığı her sorunu gündeme getirdik, onların sesi olduk. 4 yıl içinde güzel hizmetlere imza atarak halkımızın gönlüne girdik. Şimdi sorunlarımıza çözüm bulmak için CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum. 31 Martta Manolya Meydanında Şehzadeler Belediyesini ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak başarıyı kutlayacağız” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ