Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Erkan Kara, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Dinçer, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu, meslek odası başkanları, mahalle muhtarları, çiftçi ve üreticilerde katıldı. 

Hibe Destekleme (4)Başkan Erkan Kara'nın daveti üzerine Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu tarafından İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde IPARD II ve IPARD III desteklemeleri üzerine önemli bir toplantı gerçekleşti.

Hibe Destekleme (1)

"Demirci'yi tarımda en üst noktalara taşıyacağız"

Çiftçilerimizin TKDK'nın destek verdiği projelerden faydalanmasını arzu ediyoruz diyen Başkan Kara,

"Havası, suyu ve doğasıyla Ege'nin nadide ilçeleri arasında bulunan Demirci'yi tarımda en üst noktalara taşıyacağız. Hedefimiz profesyonel bir şekilde tarım yapılarak hem çiftçimizin kazanması, hem de ilçemizin ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlanmasıdır. Bu anlamda çiftçilerimizin TKDK'nın destek verdiği projelerden faydalanmasını arzu ediyoruz. Belediyemiz olarak ta bu noktada ne destek verilmesi gerekiyorsa hazırız“ifadelerinde bulundu. 

TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu toplantıda, yapım işleri, makine ekipman, hizmet alımı, süt ürünleri, hayvancılık, arıcılık, yumurta, beyaz ve kırmızı süt ürünleri, bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi, zanaatkarlık, su ürünleri yetiştiriciliği gibi daha birçok konuda katılımcılara sunum yaparken, projelere başvuru süreçlerini de anlattı. 

Hibe Destekleme (3)Yaklaşık 2 saat süren toplantıda katılımcılar TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'ya hibe desteklemeleri ve proje aşamaları ile ilgili sorular soruldu.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

 Toplantı sonunda Başkan Erkan Kara , TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'ya günün anısına hediye takdim etti.

Muhabir: ELİF YILDIRIM