Demirci Belediye Başkanı  Erkan Kara, ilçede devam eden doğal gaz çalışmalarının hız kazanması için iş makinelerini görevlendirdi. Demirci’nin Beyazıt mahallesinde devam eden doğal gaz çalışmalarının en kısa süre de bitmesi ve vatandaşların doğal gazlarını kavuşmaları için Başkan Kara belediye bünyesinde bulunan ş makinelerini görevlendirdi. 

Demirci’de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazanıyor (5)

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi

Başkan Kara’nın talimatı ile ilçe genelinde ilk olarak Beyazıt mahallesinde başlayan doğal gaz çalışmaları 5 sokakta tamamlandı. Başkan Kara, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kara’ya incelemelerinde AK Parti Demirci İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Dinçer ve MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz eşlik etti.   AKSAGAZ ekipler tarafından yürütülen çalışmalara Demirci Belediyesi bünyesinde bulunan 2 iş makinesi daha görevlendirildi.  

Demirci’de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazanıyor (4)

"Doğal gaz onarım çalışmaları gün içinde tamamlanacak"

Başkan Kara doğalgaz çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada;

“Kış mevsimi yaklaşıyor. Hedefimiz Beyazıt mahallesinde doğal gaz onarım çalışmalarının süratle tamamlanması ve daha sonrasında diğer bölgelere geçilmesi. Bunun için onarım yapan ekiplerin daha seri çalışabilmesi için iş makinesi sayısını 2’ye çıkardık. Ekiplerden aldığımız son bilgilere Beyazıt Mahallesi Şenol sokakta doğal gaz onarım çalışmaları gün içinde tamamlanacak ve diğer sokaklara geçilecek “dedi.

Demirci’de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazanıyor (2)
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU