Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçedeki dev spor yatırımının gerçekleşmesi için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 

18 yıldır Kula’nın sesiydi, şimdi emekli oldu 18 yıldır Kula’nın sesiydi, şimdi emekli oldu

İhale 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek

Dr. Mehmet Akarsu Mahallesinde bulunan spor salonu ve çim saha alanı yeni baştan tam donanımlı olarak 24 bin metre karelik alana yeniden inşa edilecek. Tam donanımlı olacak şekilde planlanan yeni spor kompleksine Gençlik ve Spor Bakanlığı destek verecek. Demirci’deki spor kompleksinin yatırım ihalesi 16 Ağustos Cuma günü E-ihale olarak saat 11.00’de gerçekleşecek. 

Spor kompleksi 24 Bin metrekarelik açık alana sahip olacak


Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, yeni spor kompleksinin 24 bin metrekarelik açık alana ve bin 167 metre kapalı alana sahip olacağını açıkladı.

Demirci’de dev spor yatırımı olarak anılan yeni spor kompleksinde, 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman salonu, spor salonu ve atletizim koşu pisti yer alacak. 

"Spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım"

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci’nin bir spor kenti olduğunu vurgulayarak yatırım hakkında şunları söyledi;

"Spor kenti Demirci’mize yakışır dev yatırımın ihalesini 16 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Dr. Mehmet Akarsu Mahallemizde bulunan Turgut Özal Spor Kompleksi çim sahası ve alan maalesef yıllardır atıl vaziyette. Bu durumu ortadan kaldıracak ve mahallemiz başta olmak üzere Demirci’mize hizmet verecek spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım İlçemize hayırlı olsun” dedi.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU