Lüks yaşantısıyla göze çarpan ve İnstagram’da yaklaşık 7 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat, her daim gündemde kalmayı başarıyor. 

Dilan Polat Kimdir? Kocası Engin Polat Ne İş Yapıyor? İşte detaylar...

Dilan Polat, her anını sosyal medyadan paylaşarak fenomen olmuş ve son dönemde eşinin aldığı lüks ve pahalı hediyelerle gündeme gelmiştir. Kardeşiyle yaşadığı tartışmalı ayrılık paylaşımları da dikkatleri üzerine çekmiştir. Magazin dünyasının vazgeçilmez ismi Dilan Polat, iş insanı Engin Polat ile evlidir. 

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden ve doğum fotoğrafçılığı yapan Polat, ünlü isimlerin fotoğrafçılığını üstlendi. 2017 yılında güzellik merkezlerinin kurucusu olarak kariyerine yeni bir yön verdi ve bu alanda da büyük ivme kazandı. Güzellik merkezi alanında fark yarattı ve adını duyurdu. Ayrıca sosyal medya platformu İnstagram’da yaklaşık 7 milyon takipçisi olan Dilan Polat, ürün tanıtımlarıyla da gelirine gelir katmaktadır. 

19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1 19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1

Bu hesaplar aracılığıyla güzellik merkezi işinin tanıtımınının yanı sıra günlük hayatına dair bolca paylaşımlar yapmaktadır. 

Yaptığı paylaşımlarla da daha çok gündemde kalacak gibi görünüyor.  

“Dilan Polat” adıyla açtığı güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Ayrıca 10 ülkede 130’a yakın güzellik merkezi şubesi de mevcuttur. 

Engin Polat Kimdir ve Ne İş Yapıyor?

35 yaşındaki Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul'da doğdu.  

Engin Polat’ın kariyer hayatı 2013 yılında inşaat sektörü ile başladı. 23 yaşında yaptığı milyonluk işler ile adını sektöre duyurmayı başaran Polat, daha sonrasında medikal estetik alanına yönelerek “Dipomed Medikal” şirketinin kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerini sürdürmeye devam etti.  

Dilan ve Engin Polat çiftinin Nilda ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır. Polat ailesi son olarak bir ilki başararak Dubai’de Dilan Polat güzellik merkezini açmıştı.

[ilgili-haber=32191]