Sürekli dolu olmasıyla bilinen Köfteci Yusuf’un domuz eti skandalının ardından şubelerinin bomboş olduğu fotoğraflar sosyal medyalarda paylaşılmaya başlandı. 
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan ‘insan sağlığını tehlikeye düşüren gıda ve firmalar’ listesinde Köfteci Yusuf’un Bursa şubesinde domuz eti kullanıldığı ifşa edildi. Türkiye’nin en ünlü firmalarından biri olan Köfteci Yusuf’un hem dönerinde hem de köftesinde domuz eti tespit edildi. Domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf’un şubelerinde vatandaşlar protesto etmeye başladı. Gün içerisinde en yoğun olduğu saatlerde İstanbul’daki Avcılar şubesinin bomboş olduğu görüldü. 

İnstagram’da yükselen tehlike: Çocuklar için gizli tuzak Roleplay İnstagram’da yükselen tehlike: Çocuklar için gizli tuzak Roleplay

Bursa şubesinde domuz eti var

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 'Köfteci Yusuf' isimli firmanın köfte ve et döner ürünlerinde domuz eti tespit edildiği ifşa edildi.  Bakanlığın açıklamasında; merkezi Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bulunan 'Köfteci Yusuf' isimli firmanın köfte ve dana eti döner ürünlerinde domuz eti tespit edildiği belirtildi” ifadeleri yer aldı. 

Şubelerde müşteri kaybı 

Domuz  eti tartışmaları her geçen gün büyürken, Köfteci Yusuf’un İstanbul şubelerinde ise müşteri kaybı olduğu görüldü. Masaların boş kaldığı video  sosyal medyada  gündeme hızlı bir şekilde oturdu. 


 

Kaynak: HABER MERKEZİ