• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
26°

Manisa elektrik kesintisi Haberleri

manisa elektrik kesintisi haberleri ve güncel manisa elektrik kesintisi gelişmeleri, manisa elektrik kesintisi ile ilgili tüm video, manisa elektrik kesintisi fotoğrafları ve manisa elektrik kesintisi haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri Eylül ayının ilk gününe elektriksiz uyandı. Manisa’da sık sık gerçekleşen ve merkez ilçelerde etkili olan...

Yerel

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 22 Ağustos Perşembe günü 3 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 7 Ağustos Çarşamba günü GDZelektrik tarafından planlı elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 4 Ağustos Pazar günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 3 Ağustos Cumartesi günü 4 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek

Yerel

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 31 Temmuz Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 30 Temmuz Salı günü GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Akhisar ve Yunusemre ilçelerinde 30 Temmuz Salı günü planlı elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bugün (27 Temmuz Cumartesi) planlı elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Yunuserme-Şehzadeler ilçelerinde GDZelekrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle 22 Temmuz Pazartesi günü planlı elektrik kesintileri gerçekleşecek.

Yerel

Manisa'nın Akhisar ve Şehzadeler ilçesinde 16 Temmuz Salı günü GDZelektrik tarafından planlı bir elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 14 Temmuz Pazar günü GDZelktrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle 6 saatlik bir elektrik kesintisi...