İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sakarya Anaokulu’nda okul öncesi eğitim etkinliği düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe aile, çocuk ve öğretmenler katılım gösterdi. Toplumun okul öncesi eğitime yönelik farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Manisa Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş,  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş katıldı.

Manisa Emniyeti'nden Okul Öncesi Okul Farkındalık Eğitimi (3)

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikte aileler ve çocuklar bilgilendirildi. Etkinlik sırasında çocuk, aile ve okulun iş birliğinin ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Çocuk ve okul arasındaki iş birliği güçlendirmek, amacıyla gerçekleşen etkinlikte Sakarya Anaokulu Müdürü Nilüfer Gamze Başaran   sunum gerçekleştirdi. “Okul Öncesi Eğitimde Aile, Çocuk ve Okul İşbirliği” sunumu ile veli ve çocuklar bilgilendirildi. 
Etkinliğin sonunda 5 yaş grubu sınıfı öğrencilerinden  Ada Aşar İstiklal Marşını okudu ve çocuklar tarafından dans gösterisi düzenlendi.

Manisa Emniyeti'nden Okul Öncesi Okul Farkındalık Eğitimi (1)

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM