Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, tarımsal üretimlerine aralıksız devam eden üreticilerle bir araya geldi. Öztürk tarımsal alanlarda incelemeler yaparken Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya ile Şehzadeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Çınar Aydoğan eşlik etti.

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (7)

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya ile Şehzadeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Çınar Aydoğan ilk sera ziyareti gerçekleştirerek, işletme sahibi Ziya Sakınç’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (5)

İl Tarım Müdürü Öztürk, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ahmet Özcanlar ile beraber, ayçiçeği ve pamuk tarlalarını gezerek üretim sezonuna yönelik bilgiler ve sezona yönelik üreticilerden fikirlerini aldı.

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (6)

İncelemelerinin ardından Karaağaçlı Mahallesinde kuşkonmaz hasadı yapan Rahim Avcı’nın arazisinde Öztürk, üretim sezonuna yönelik fikir alışverişleri gerçekleştirerek notlarını aldı.

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (4)

Şehzadeler dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi

Saha incelemelerinin sonuna doğru Öztürk, Karaağaçlı Muhtarı Osman Mengli ve üreticilerle kahvehanede bir araya geldi. Sahadaki ve üretimdeki son gelişmelere yönelik bilgi edinen Öztürk, üreticilere mahsulü bol, bereketli bir sezon diledi.

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (3)

İl Müdürü Öztürk Üreticilerle Bir Araya Geldi (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR